Hoeve Kindergoed
Nijkerkerweg 47, 3853 NT Ermelo
0341 55 43 23 - info@hoevekindergoed.nl

Feestjes

Je vrouw wordt 50, jullie zijn alweer 25 jaar getrouwd of opa wordt 80. Dan is dat zeker een reden om een feestje te vieren buiten de deur. Bij ons zijn jullie van harte welkom voor een feest.

Wij zijn een mooie Hoeve en beschikken over een leuke binnen locatie, ervaring en kwaliteit om jouw feest volledig te verzorgen waaronder catering en organisatie. We vinden het leuk om met je mee te denken en willen dit ook graag samen met jullie doen.

Helaas is alleen het huren van de zaal en eigen catering hierbij niet mogelijk. Waarom? Omdat wij graag goed verzorgde feesten willen geven en we in de afgelopen jaren hebben gemerkt wat goed werkt en wat we kunnen bieden. Door een gesprek met jou/jullie te voeren proberen we te begrijpen wat jullie graag willen en kunnen we samen kijken hoe wij daarbij kunnen helpen.

Mag je dan helemaal niks zelf regelen? Zeker wel! Jij regelt de leuke en gezellige mensen, de style en versiering en geeft aan wat jullie wensen zijn. En.. waar jullie blij van worden en wat jullie echt niet willen hebben. We gaan SAMEN kijken naar de mogelijkheden om het tot een fijn feest te maken. En wij nemen datgene uit handen wat jullie op deze dag/avond helemaal ontzorgt. Wat wil je nog meer?

Controleer de beschikbaarheid

Kijk in onze agenda wanneer er plek is.

Winter BBQ

Stel je bent in de winter jarig en je wordt 50 jaar, of jullie zijn dan 12,5 jaar getrouwd. Dan hoef je niet te wachten op de zomer om dan een BBQ te organiseren, dat kan bij ons super leuk en sfeervol in de winter. Hoe dat er dan uitziet? Nou, zo..

De geur van warme chocolademelk en Glühwein komt je al tegemoet wanneer je het erf op rijdt. Je kijkt om je heen en overal staan kaarsjes, bloemen en andere gezellige dingen. Er zijn al een aantal gasten die hun vingers stevig verstrengeld hebben om hun kopje en de kinderen hebben de marshmallows al gevonden die ze net iets te dichten boven de vuurschaal houden. In je ooghoeken zie je een paar oude schaatsen hangen. Je loopt snel door naar binnen om nog even naar het toilet te gaan en ziet door de open deur hoe de feestneuzen zich een wijntje in laten schenken. De buffettafel is nog leeg, maar je weet dat het niet lang zal duren voor deze gevuld zal staan.

Na dat je het feestpaar begroet en gefeliciteerd hebt loop je door naar buiten. Je oog valt op een gezellig hoekje met een oude slee, strobalen een heather en warme fleecedekentjes. Je haalt een warme bak koffie - Glühwein kan later die avond ook nog wel - en pakt een gebakje mee om die bij de statafel in het gezellige hoekje op te eten. Al snel raak je aan de klets en merk je niet eens meer dat het koud is. De heathers branden vredig en iedereen is in z'n sas.

Je staat al een tijdje te kletsen wanneer je vanuit je ooghoeken ziet hoe het vlees kundig op de BBQ wordt bereidt. De dames die hartelijk stonden te knikken toen je aankwam, had je ook al druk in de weer gezien met schalen en manden vol lekkers. Als het dan eindelijk tijd is om aan te schuiven, het feestpaar iedereen welkom heeft geheten kan je niet langer wachten dan naar de buffettafel te rennen. Het ruikt ook zo lekker. Van een afstandje heb je al wat vlees, salades en stokbrood ontdekt. Buiten kan je met je bord een verse hamburger halen die net klaar is van de BBQ en binnen staat er van alles om het te garneren. Er is genoeg om er bij te eten, van patat en aardappeltjes, tot heerlijke salades. Nog meer stukjes vlees met fijne marinades zoals je het nog nooit geproefd hebt, zo maar eens vragen waar dit heerlijke lamsvlees vandaan komt, denk je. Er is keuze genoeg. En als kers op de taart wordt het diner afgesloten met een stukje appeltaart met ijs en slagroom.

In een oogwenk kijk je even op je horloge. 22.00 uur alweer. We moeten nog een stukje rijden dus lijkt het je handig om alvast aanstalten te maken om te gaan. Je partner was je vanaf het begin al kwijt die zal wel buiten staan met de mannen. Jij niet, jij had binnen je plekje gevonden dicht in de buurt van de bar. Je begroet al je tafelgenoten en wenst ze nog een fijne avond. Jullie stappen samen de auto in. Wanneer je wegrijdt kijk je nog eens achterom: 'Tot ziens' fluister je. Want terugkomen doe je nog wel een keer.