Groepsaccommodatie sinds 1937

Scholen en Verenigingen

Hoeve Kindergoed is een bijzondere groepsaccommodatie voor schoolkampen, sportverenigingen en kinderkampen. Er is genoeg ruimte voor kampen vanaf 20 tot zo'n 50 overnachtende personen. Door de flexibele indeling heb je altijd ruimte genoeg, maar blijft het ook met een kleine groep gezellig. Op de Hoeve ben je altijd de enige groep. Het hele terrein is avontuurlijk maar overzichtelijk. Er zijn verschillende slaapkamers, badkamers en een mindervaliden toilet/douche. Hierdoor is de Hoeve ook erg geschikt voor kampen waar wat meer begeleiding nodig is.

Schoolkamp op de Boerderij

De accommodatie is van alle faciliteiten voorzien om een onbezorgd kamp te kunnen organiseren. In het grote dagverblijf kan je met ruim 60 personen eten, film kijken of een spel spelen. Als het lekker weer is eet je natuurlijk op het -deels overdekte- terras. Op De Deel kan je lekker pingpongen, tafelvoetballen of een dvdtje kijken. En direct naast de Hoeve kan je uitgebreid spelen in de boomgaard, de houtwallen of op het grote sportveld.

Hoeve Kindergoed is een kleinschalig gemengd agrarisch bedrijf. Onze agrarische activiteiten zijn duidelijk afgescheiden van de groepsaccommodatie. Zo kan de boer rusig zijn dieren verzorgen, en de kinderen kunnen veilig spelen! Onze schapen lopen bijna het hele jaar buiten. Wij hebben dus geen grote stallen met duizenden dieren op het erf. En onze buren ook niet. Dus wel de sfeer, maar niiet de overlast van een boerderij.