Groepsaccommodatie sinds 1937
Schoolkamp Hoeve Kindergoed
5 foto's

In de Hoeve

Hoeve Kindergoed is geschikt voor schoolkampen tot ongeveer 50 personen en bestaat uit 2 gebouwen die bij elkaar staan en bij elkaar horen. Wij hebben maar één groep tegelijk te gast, dus je hoeft nooit het speelterrein, de keuken of andere faciliteiten te delen met vreemden.

In het hoofdgebouw vind je de gezellige woonkamer is groot genoeg om samen te eten, en spel te spelen of om de bonte avond te vieren. Er is een piano, er hangt een grote flatscreen-tv aan de muur en er hangt feestverlichting. De woonkamer is flexibel in te richten. Zo is er altijd voldoende ruimte en is het altijd gezellig. Of je nu met 15 kinderen een spel speelt, of met alle papa's en mama's bonte avond viert.

Naast de woonkamer is de keuken. Deze is ruim en gezellig zodat je makkelijk en hygienisch kan koken. Maar er is ook genoeg ruimte om samen met de kinderen te koken. Als iedereen meehelpt wordt je eten nog lekkerder! De keuken is compleet ingericht met alles wat je nodig hebt. Zo is er een groot fornuis met oven, een grote koelkast, diepvries, magnetron en een vaatwasser. Er is voldoende keukengerei aanwezig zoals borden, pannen en bestek.

Op de begane grond vind je een badkamer met douche, wc en wastafel die geschikt is voor minder-validen. Daarnaast zijn er in de garderobe nog 3 losse wc's. Op de eerste verdieping van het hoofdgebouw is de grote slaapzolder met eigen badkamer. Je kan hier met 14 mensen slapen in één van de vijf stapelbedden.

Naast het hoofdgebouw staat "de Deel". Waar vroeger de koeien stonden is nu een tweede algemene ruimte met daarin een grote badkamer met vier douches en 2 wc's, een slaapkamer (tweepersoons) op de begane grond en 2 heuse bedstedes! Via de trap kom je op de eerste verdieping. Hier zijn nog 4 slaapkamers (3, 3, 4 en 5 personen). Alle slaapkamers hebben een eigen wastafel met warm en koud water.

Standaard hebben we 35 slaapplaatsen. Maar met schoolkampen schuiven we op verzoek graag een paar matrasjes bij zodat jullie ook met een grotere groep op onze Hoeve op kamp kunnen.