Groepsaccommodatie sinds 1937

Overnachten

Lekker blijven slapen op de Hoeve

Hoeve Kindergoed is al ruim 50 jaar een groepsaccommodatie. Wij zijn dus volledig ingericht op meerdaagse vakantie, school- en jeugdkampen. Alle faciliteiten zoals de keuken, het dagverblijf, de douches en wc's zijn geschikt voor groepen tot 50 personen. Alleen qua bedden hebben wij doorgaans een wat lagere capaciteit. Op de Hoeve hebben wij standaard 35 bedden klaarstaan, verdeeld over 8 kamers. 

Slapen op de Eikenkamp (14 slaapplaatsen)

Boven de woonkamer ligt de oude slaapzolder. Hier vind je wel 5 stapelbedden voor in totaal 14 personen. Deze zolder heeft eigen wastafels en een badkamer met twee douches en een toilet.

 

De indeling van deze slaapzalen is als volgt:

Kamer 1 is voor 4 personen en heeft twee stapelbedden.

Kamer 2 is voor 4 personen en heeft twee stapelbedden.

Kamer 3 is voor 6 personen en heeft drie stapelbedden.

Op de overloop staat nog een éénpersoonsbed.

 

Slapen op de Deel (21 bedden)

In de boerderij naast de Eikenkamp vind je nog 5 slaapkamers. Op de begane grond is een slaapkamer met 2 losse boxsprings die je tegen elkaar aan kan schuiven

Op de eerste verdieping zijn 4 slaapkamers met in totaal 15 bedden. Deze kamers zijn ook voorzien van comfortabele stapelbedden met dikke matrassen. Iedere kamer heeft een eigen wastafel.

Ouderwets lekker slapen doe je op de Deel in één van de twee bedstedes. Ervaar met z'n tweeën hoe de mensen vroeger sliepen!

 

De indeling van deze slaapzalen is als volgt:

Beneden:

Kamer 1 is voor 2 personen, hier staan twee losse boxsprings die tegen elkaar aangeschoven kunnen worden.

Daarnaast staan er nog 2 tweepersoons bedstedes.


Boven:

Kamer 1 is voor 3 personen en heeft één stapelbed en één box spring

Kamer 2 is voor 4 personen en heeft twee stapelbedden.

Kamer 3 is voor 5 personen en heeft twee stapelbedden en één box spring

Kamer 4 is voor 4 personen en heeft één stapelbed en twee losse box springs.

 

Mag het ietsje meer zijn? Met een beetje elastiek hebben we wel 50 slaapplaatsen!

Soms kom je net niet uit met het standaard aantal slaapplaatsen. Geen probleem! We zijn geen hotel, maar we zijn wel flexibel. Door hier en daar bedden en matrassen bij te schuiven kunnen we tot 50 slaapplaatsen maken.

Slapen in een tent, caravan of camper

Hoeve Kindergoed is groot. Groot genoeg om een camper, caravan of tent neer te zetten. Dat vinden wij leuk! Er is ruimte genoeg voor iedereen. Bij school en jeugdkampen zien we steeds vaker dat sommige gasten in een tent slapen. De oudste groep bijvoorbeeld, of enkelen van de leiding. En binnen hebben we natuurlijk gewoon badkamers met toiletten en douches voor alle campinggasten.