Groepsaccommodatie sinds 1937

Overnachten

Lekker blijven slapen op de Hoeve

Hoeve Kindergoed is al ruim 50 jaar een groepsaccommodatie. Wij zijn dus volledig ingericht op meerdaagse vakantie, school- en jeugdkampen. Alle faciliteiten zoals de keuken, het dagverblijf, de douches en wc's zijn geschikt voor groepen tot 60 personen. Alleen qua bedden hebben wij doorgaans een wat lagere capaciteit. Op de Hoeve hebben wij standaard 44 bedden klaarstaan, verdeeld over 7 kamers. 

Slapen op de Eikenkamp (24 slaapplaatsen)

Boven de woonkamer ligt de oude slaapzolder. Hier vind je wel 12 stapelbedden voor in totaal 24 personen. Deze zolder heeft eigen wastafels en een badkamer met twee douches en een toilet.

Slapen op de Deel (20 bedden)

In de boerderij naast de Eikenkamp vind je nog 5 slaapkamers. Op de begane grond is een slaapkamer met 2 stapelbedden (Dit wordt volgens planning in juli 2016 een tweepersoonbed) .

Op de eerste verdieping zijn 4 slaapkamers met in totaal 16 bedden. Deze kamers zijn ook voorzien van comfortabele stapelbedden met dikke matrassen. Iedere kamer heeft een eigen wastafel.

Ouderwets lekker slapen doe je op de Deel in één van de twee bedstedes. Ervaar met z'n tweeën hoe de mensen vroeger sliepen! (volgens de planning gereed in juli 2016)

Mag het ietsje meer zijn? Met een beetje elastiek hebben we wel 60 slaapplaatsen!

Soms kom je net niet uit met het standaard aantal slaapplaatsen. Geen probleem! We zijn geen hotel, maar we zijn wel flexibel. Door hier en daar bedden en matrassen bij te schuiven kunnen we tot 60 slaapplaatsen maken.

Slapen in een tent, caravan of camper

Hoeve Kindergoed is groot. Groot genoeg om een camper, caravan of tent neer te zetten. Dat vinden wij leuk! Er is ruimte genoeg voor iedereen. Bij school en jeugdkampen zien we steeds vaker dat sommige gasten in een tent slapen. De oudste groep bijvoorbeeld, of enkelen van de leiding. En binnen hebben we natuurlijk gewoon badkamers met toiletten en douches voor alle campinggasten.