Groepsaccommodatie sinds 1937

Trouwlocatie Veluwe

Trouwlocatie op de Veluwe met alle voorzieningen

Zoek je een prachtige trouwlocatie op de Veluwe, dan ben je van harte welkom bij Hoeve Kindergoed in Ermelo. Bij ons vind je alles onder één dak, want onze oude boerderij beschikt over een grote feestzaal met podium en bar, een luxe keuken en een prachtig terras midden in een boomgaard. Gasten overnachten in onze comfortabele slaapkamers of in hun eigen tent of caravan. De catering kun je zelf regelen en alle faciliteiten staan tot je beschikking. Zo vier je jouw grote dag op je eigen manier, dus boek nu deze geweldige trouwlocatie op de Veluwe.

Trouwlocatie op de Veluwe

Huwelijkslocatie op de Veluwe

Voor een rustieke huwelijkslocatie op de Veluwe die van alle gemakken is voorzien, spreek je af bij Hoeve Kindergoed in Ermelo. In het hoofdgebouw is de ruime entree met toiletten, de luxe keuken en de grote feestzaal met podium. Buiten kom je op het deels overdekte terras en in de groene boomgaard. In het tweede gebouw vind je een multifunctionele ruimte met diverse kinderspellen en video. Overnachten doe je in onze comfortabele slaapkamers, in je eigen tent op het landgoed, of in een hotel in de buurt. Met deze huwelijkslocatie op de Veluwe kun je alle kanten op, dus reserveer vandaag nog.

Trouwlocatie op de Veluwe

Unieke trouwlocatie op de Veluwe

Zoek je een officiële trouwlocatie op de Veluwe waar je zelf de plek voor de ceremonie bepaalt? Dan biedt Hoeve Kindergoed bij Ermelo de leukste mogelijkheden. Natuurlijk is onze feestzaal zeer geschikt, maar misschien vind je een zonnige plek in de boomgaard veel leuker? Of creëer een intieme sfeer onder de oude eikenbomen aan de bosrand. Houd je van dieren dan zorgen wij voor een speciaal plekje tussen de lammetjes in het weiland of in de mooie stal. Vier de mooiste dag van je leven op eigen wijze en kies vandaag nog jouw persoonlijke trouwlocatie op de Veluwe.

Trouwlocatie op de Veluwe

Gastvrij met oog voor jouw smaak

Hoeve Kindergoed in Ermelo is dé flexibele huwelijkslocatie op de Veluwe waar je de catering geheel naar eigen smaak kunt invullen. Wij doen namelijk niet aan verplichte drankafname, standaard arrangementen of voorgeschreven leveranciers. Het is jullie bruiloft, dus jij beslist wat je de gasten opdient. Wij helpen indien gewenst wel graag mee met het verzorgen van de hapjes en drankjes. Vertel ons je favoriete bruiloftsmenu en wij maken alles vers voor je klaar waarbij we met zoveel mogelijk regionale producten werken. Ook schenken we met plezier jullie favoriete champagne en wijnen, dus boek nu deze heerlijke huwelijkslocatie op de Veluwe.