Groepsaccommodatie sinds 1937

Trouwlocatie Veluwe

Trouwlocatie op de Veluwe met alle voorzieningen

Officiële Trouwlocatie

Zoek je een prachtige officiële trouwlocatie op de Veluwe, dan ben je van harte welkom bij Hoeve Kindergoed in Ermelo. Bij ons vind je alles onder één dak, want onze oude boerderij beschikt over een grote feestzaal met een bar, een buitenbar, een luxe keuken en een prachtig terras midden in een boomgaard. Gasten overnachten in onze comfortabele slaapkamers of in hun eigen tent of caravan. De catering wordt verzorgd door ons en alle faciliteiten staan tot je beschikking. Zo vier je jouw grote dag op je eigen manier, dus boek nu deze geweldige trouwlocatie op de Veluwe.

Trouwlocatie op de Veluwe

Huwelijkslocatie op de Veluwe

Voor een rustieke huwelijkslocatie op de Veluwe die van alle gemakken is voorzien, spreek je af bij Hoeve Kindergoed in Ermelo. In het hoofdgebouw heb je een ruim entree met toiletten, de luxe keuken en de grote feestzaal  Buiten kom je op het deels overdekte terras en in de groene boomgaard. In het tweede gebouw vind je een multifunctionele ruimte met diverse kinderspellen. Overnachten doe je in onze comfortabele slaapkamers, in je eigen tent op het landgoed, of in een hotel in de buurt. Met deze huwelijkslocatie op de Veluwe kun je alle kanten op, dus reserveer vandaag nog.

Trouwlocatie op de Veluwe

Unieke trouwlocatie op de Veluwe

Zoek je een officiële trouwlocatie op de Veluwe waar je zelf de plek voor de ceremonie bepaalt? Dan biedt Hoeve Kindergoed bij Ermelo de leukste mogelijkheden. Creeër een intieme sfeer tussen de bomen met uitzicht op de landerijen, onder onze mooie double stareshadetent die in onze boomgaard staat, of met slecht weer in onze binnenlocatie. Vier de mooiste dag van je leven op eigen wijze en kies vandaag nog jouw persoonlijke trouwlocatie op de Veluwe.

Trouwlocatie op de Veluwe

Gastvrij met oog voor jouw smaak

Hoeve Kindergoed in Ermelo is dé flexibele huwelijkslocatie op de Veluwe waar je de catering geheel naar eigen smaak kunt invullen. Wij doen namelijk niet aan verplichte drankafname, standaard arrangementen of voorgeschreven leveranciers. Het is jullie bruiloft, dus jij beslist wat je de gasten opdient. Vertel ons je favoriete bruiloftsmenu en wij maken alles vers voor je klaar waarbij we met zoveel mogelijk regionale producten werken. Ook schenken we met plezier jullie favoriete champagne en wijnen, dus boek nu deze heerlijke huwelijkslocatie op de Veluwe.