Groepsaccommodatie sinds 1937

Beschikbaarheid checken of informatie opvragen?

Kies jouw periode en vraag daarmee mee info aan!

In de kalender kan je de beschikbaarheid van de Hoeve bekijken. We werken onze agenda wekelijks bij. Maar vaak zit er een paar dagen tussen informatie aanvragen en boeken. Opties staan niet in deze kalender opgenomen. Het kan dus zijn dat een dag of periode net geboekt is. Maar laat dat je niet afschrikken. Als je het het echt leuk vindt bij ons, vinden we vaak wel een andere passende datum.

In het hoogseizoen (mei - september) nemen we voor de weekenden alleen boekingen aan voor builoften of evenementen. Da's nou eenmaal onze zomerspecialiteit. In de overige maanden ben je ook heel erg welkom voor een familie- of vriendenweekend!

Korte aanvragen beantwoorden we snel per mail. Als je je telefoonnummer invult, bellen wij je terug om te bespreken wat jullie ideeen zijn en wat er bij ons mogelijk is.

Past jouw idee niet heel erg binnen bovenstaande lijntjes, maar wil je wel heel graag langskomen, boeken of wat vragen? Aarzel dan niet en roep het gewoon. Dan kijken we samen wat er mogelijk is.

 

  • Beschikbaar
  • Niet beschikbaar
  • Ochtend beschikbaar
  • Avond beschikbaar