Groepsaccommodatie sinds 1937
Trouwlocatie Ermelo Vervoer

Prijzen en voorbeelden

Hoe werkt het en hoeveel kost het ongeveer?

Oké, de sfeer op deze website bevalt je. En nu? Bij het plannen van je bruiloft komt een heleboel kijken. Vaak blijft het lang onduidelijk wat alles ongeveer gaat kosten. Om je toch een idee te geven lees je hier een aantal voorbeelden van bruiloften die wij het afgelopen jaar hebben georganiseerd met daarbij een prijsindicatie. Zo krijgen jullie een idee van wat we doen en wat dat ongeveer gaat kosten.

Ps: De hier genoemde prijzen zijn een indicatie zodat je een beeld krijgt van de mogelijkheden. Maar iedere bruiloft is anders. Daarom nemen we eerst uitgebreid de tijd om kennis te maken en om julie plannen, wensen en budget op de Hoeve te bespreken. Daarna kunnen we een gedetailleerde offerte maken.

De geheel verzorgde weekendbruiloft

Een weekend bruiloft met je beste vrienden en familie vier je maar één keer in je leven. Die tijd kan je besteden aan dingen regelen, of aan je gasten. Wij kunnen alles regelen zodat jullie je rustig kunnen voorbereiden en de tijd van je leven hebben!

Vrijdagavond, de voorbereiding. Aankomst bruidspaar, ceremoniemeesters en belangrijkste gasten. Samen bereiden we de laatste dingen voor zodat alles klaar is voor het feest op zaterdag.

Zaterdag, opstaan en aankleden. We serveren een lekker ontbijt met verse producten voor jullie. De rest van de morgen kan je besteden aan verkleden, opmaken, foto’s nemen en de laatste details regelen.

Zaterdagmiddag, aankomst van de daggasten. Voor de daggasten bereiden we een lekkere lunch, bijvoorbeeld in picknickmanden of als buffet. De hele dag zorgt een medewerker voor verse koffie, thee, en huisgemaakte limonade.

De ceremonie en felicitatie-borrel. Rond 15.00 begint de ceremonie. In overleg met jullie hebben wij alles klaargezet zodat jullie elkaar in een onvergetelijke -buiten-setting het ja-woord geven.  Na de ceremonie staan wij klaar met de glazen champagne zodat jullie samen kunnen proosten. Er is tijd om te feliciteren en lekker te borrelen. Wij verzorgen de drankjes en een hapje.

Het diner. Op Hoeve Kindergoed werken we met verse producten uit de buurt, zoals lamsvlees van eigen boerderij, seizoensgroentes van de pluktuin en vlees van lokale boeren. We maken voor jullie en de daggasten een bijzonder barbecue-buffet met gerechten die jullie lekker vinden. In plaats van een informeel buffet kunnen we het diner natuurlijk ook aan gedekt tafels serveren. En uiteraard houden bij dit diner rekening met kinderen, vegetariërs en dieetwensen.

Het feest. Vanaf 20.30 ontvangen we de avondgasten met een feestelijk glas bubbels. Tijdens het feest schenken we vanuit de hooibergbar witte en rode wijn, bier, frisdrank en huisgemaakte limonade uit de limonadebar en 3 hapjes per persoon. Eventueel zorgt onze huis- dj voor de muziek en draait natuurlijk ook op verzoek!

Afscheid van de daggasten en uitzwaaien van het bruidspaar. Rond 23.30 serveren we een midnightsnack voor alle gasten, en daarna zwaaien alle gasten het bruidspaar uit, bijvoorbeeld door een haag met sterretjes. De daggasten gaan naar huis en de overnachtende gasten blijven nog even lekker napraten.

Overnachten na het feest. Blijven jullie op de Hoeve, of ga je direct op huwelijksreis? Er is voldoende mogelijkheid om met een aantal gasten te blijven overnachten. Binnen, of bijvoorbeeld in een meegebrachte tent buiten.

The day after. Voor iedereen die is blijven slapen verzorgen wij een feestelijk ontbijt. Samen met je dierbaren ontbijten en napraten is de mooiste manier om jullie mooiste weekend af te sluiten!

Prijsindicatie voor het geheel verzorgde bruiloftsweekend op basis van 40 daggasten / 90 avondgasten / 20 overnachtingen, inclusief drankjes/hapjes/diner/ontbijt is €8000,00 - €11500,00.

(De catering gedurende de bruiloft verzorgen wij voor jullie. Maar op de avond ervoor, de ontbijten en lunch mogen jullie eventueel ook zelf regelen. Dit kan behoorlijk wat schelen in de kosten).  

Doe Het Zelf bruiloft

Lekker alles zelf regelen!


Alles zelf regelen, aankleden en verzorgen? Dat kan bij onze Doe Het Zelf Bruiloft! Jullie huren de Hoeve helemaal af, en kunnen alles zelf regelen, van aankleding en decoratie tot en met eten en drinken. Je hebt de beschikking over de hele Hoeve, dus inclusief gebruik van de keuken, feestzaal, terras en boomgaard, het bos voor de ceremonie, parkeerterreinen en slaapgelegenheid. Wij zorgen voor de perfecte locatie, jullie regelen zelf de rest. Zo maak je er echt jullie dag van!


De basis is aanwezig: een perfecte locatie voor de ceremonie, borrel en diner en voor de receptie en het feest. Dit alles kan zowel binnen als buiten. De aankleding en invulling verzorgen jullie helemaal zelf. Benodigdheden zoals extra meubilair, partytenten, servies en glaswerk, koelingen, strobalen/ bankjes/ kruiwagens/ prikkabels en andere aankleding kan je eventueel bijhuren. Je mag alle catering zelf regelen of laten verzorgen. En natuurlijk blijven jullie en je gasten na dit feest lekker op de Hoeve slapen, om de volgende morgen samen na te genieten. En op te ruimen.


Er is 1 maar: Jullie gaan trouwen. Dat is supergaaf en spannend, en heb je waarschijnlijk nog nooit gedaan. Jullie bruiloft verzorgen is echt een vak, ook al wil je het “gewoon lekker relaxed” en “hebben jullie heel veel vrienden die ook in de catering werken”. Juist een relaxte bruiloft krijg je met een goede organisatie. En die vrienden willen graag en feestje vieren met jullie. Denk er dus even goed over na of je dit wil echt wilt en kan. Voor de prijs moet je het trouwens niet doen: zelf alles regelen kost uiteindelijk vaak net zoveel of meer als wanneer wij samen met jullie een mooi programma op maat samenstellen. Klinkt streng? Vast, maar vooral realistisch. Wij willen gewoon heel graag dat jullie bruiloft onvergetelijk wordt omdat jullie het samen een fantastische ervaring hebben beleefd!


Omdat het helemaal zelf regelen van een bruiloft best veel tijd kost adviseren wij om er een weekend of midweek van te maken met twee overnachtingen van te maken. Vrijdagavond bouw je met je beste vrienden alles op, zaterdag vieren jullie feest en zondag praat je na, ruim je op en pak je alles weer in.


Prijsindicatie voor een Doe Het Zelf Bruiloft is €4500,00 voor 3 dagen en 2 nachten. Dit is op basis van 40 daggasten/ 80 avondgasten / 20 overnachtingen per nacht.