Hoeve Kindergoed
Nijkerkerweg 47, 3853 NT Ermelo
0341 55 43 23 - info@hoevekindergoed.nl

Overnachten op onze trouwlocatie

Een bruiloft is leuk maar vermoeiend. En je gasten komen vaak uit het hele land, of zelfs uit andere landen. Wat is er dan leuker dan je gasten een slaapplaats aanbieden? Op Hoeve Kindergoed kan het!

Hoeve Kindergoed is ruim 50 jaar geleden als groepsaccomodatie gestart en een kleine 10 jaar geleden veranderd in trouwlocatie mét slapen. Door alle prachtige verbouwingen hebben we meerdere slaapkamers en badkamers gerealiseerd, zelfs in de boerderij zelf! Wij hebben familiekamers, twee- en meerpersoonskamers. Allemaal voorzien van comfortabele boxsprings, met zelfs op sommige kamers een stapelbed. Ook heeft iedere kamer een wastafel op de kamer. In totaal hebben wij 30 vaste slaapplaatsen.

Slapen op de Eikenkamp

Boven de feestzaal ligt de oude slaapzolder. Hier vind je drie slaapkamers voor in totaal 11 personen. Deze drie slaapkamers hebben alledrie een eigen wastafel en delen samen een badkamer met twee douches en een toilet. Doordat je boven de feestzaal ligt zijn deze slaapkamers vooral handig voor de late feestgangers.

Slapen op de Deel

In de boerderij naast de Eikenkamp vind je nog meer slaapkamers voor 19 gasten. Op de begane grond is een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een hoogslaper! Handig voor de wat minder mobiele gast, of voor het bruidspaar. Ouderwets lekker slapen doe je op de Deel in één van de twee bedstedes. Ervaar met z'n tweeën, en eventueel met 1 van kinderen, hoe de mensen vroeger sliepen!

Op de eerste verdieping zijn nog vier slaapkamers.  Deze kamers zijn ook voorzien van comfortabele boxsprings en op de familiekamer uitgebreid met een stapelbed of slaapbank.