Groepsaccommodatie sinds 1937

Overnachten op onze trouwlocatie

Lekker blijven slapen op de Hoeve

Een bruiloft is leuk maar vermoeiend. En je gasten komen vaak uit het hele land, of zelfs uit andere landen. Wat is er dan leuker dan je gasten een slaapplaats aanbieden? Op Hoeve Kindergoed kan het!

Hoeve Kindergoed is al ruim 50 jaar een groepsaccommodatie. Wij zijn dus volledig ingericht op meerdaagse vakanties van grotere groepen. In de Hoeve hebben wij meerdere slaapkamers en badkamers. Alle slaapkamers zijn voorzien van stapelbedden en wastafel op de kamer. In totaal hebben wij ruim 30 vaste slaapplaatsen.

Slapen op de Eikenkamp

Boven de feestzaal ligt de oude slaapzolder. Hier vind je drie slaapkamers voor in totaal 14 personen. Deze drie slaapkamers hebben alledrie een eigen wastafel en delen samen een badkamer met twee douches en een toilet. Doordat je boven de feestzaal ligt zijn deze slaapkamers vooral handig voor de late feestgangers.

 

De indeling van deze slaapkamers is als volgt:

Kamer 1 is voor 4 personen en heeft twee stapelbedden.

Kamer 2 is voor 4 personen en heeft twee stapelbedden.

Kamer 3 is voor 6 personen en heeft drie stapelbedden.

 

 

Slapen op de Deel

In de boerderij naast de Eikenkamp vind je nog meer slaapkamers. Op de begane grond is een slaapkamer met een tweepersoonsbed. Handig voor de wat minder mobiele gast, of voor het bruidspaar. Ouderwets lekker slapen doe je op de Deel in één van de twee bedstedes. Ervaar met z'n tweeën, en eventueel met 1 van kinderen, hoe de mensen vroeger sliepen!

Op de eerste verdieping zijn nog vier slaapkamers. met in totaal 14 bedden. Deze kamers zijn ook voorzien van comfortabele stapelbedden met dikke matrassen. Iedere kamer heeft een eigen wastafel.

 

De indeling van deze slaapzalen is als volgt:

Beneden:

Kamer 1 is voor 2 personen, hier staan twee losse boxsprings die tegen elkaar aangeschoven kunnen worden.

Daarnaast staan er nog 2 tweepersoons bedstedes.

 

Boven:

Kamer 1 is voor 4 personen en heeft één stapelbed en twee keer een box spring

Kamer 2  is voor 4 personen en heeft twee keer een box spring en een stapelbed (deze kamer kunnen we ook omtoveren tot bruidskamer. Dan halen we het stapelbed er gewoon uit en slapen jullie echt met z'n tweeën.

Kamer 3 is voor 4 personen en heeft twee stapelbedden

Kamer 4 is voor 3 personen en heeft één stapelbed en één losse boxspring

 

Mag het ietsje meer zijn?

Soms kom je net niet uit met het aantal slaapplaatsen. Er blijven meer gasten slapen dan gepland. Of je hebt gewoon heel veel vrienden. Geen probleem! We zijn geen hotel, maar we zijn wel flexibel. We kunnen je de volgende opties bieden zodat iedereen toch lekker kan slapen:

Matrasje erbij

Op bijna iedere slaapkamer kunnen wij nog wel losse matrassen bij plaatsen. Zeker als er veel kinderen blijven slapen, of als het slechts om één nachtje na het bruiloftsfeest gaat is het voor veel gasten geen probleem om met wat meer mensen op een kamer te liggen. Wij regel het met jullie.

Slapen in een tent, caravan of camper

Hoeve Kindergoed is groot. Groot genoeg om een camper, caravan of tent neer te zetten. Door je gasten te vragen om zelf een tentje mee te nemen creer je een soort festivalsfeer. En dat vinden wij leuk! Er is ruimte genoeg voor iedereen. En binnen hebben we natuurlijk gewoon badkamers met toiletten en douches voor alle campinggasten.

Toch een hotel

Jullie vinden het een gaaf idee om te trouwen op een boerderij. Maar sommige gasten kunnen er een beetje tegen opzien om in een stapelbed te slapen. Of willen wat vroeger gaan slapen. Dat is logisch. Daarom hebben wij onderzocht welke hotels of B&B's in de buurt leuk en fijn zijn voor jullie gasten. Neem gerust contact met ons op om daarover verder geïnformeerd te worden.

En waar slaapt het bruidpaar zelf?

Het is super om je bruiloft op Hoeve Kindergoed te vieren. Maar waar slaap je zelf eigenlijk? Een echte grote luxe bruidssuite hebben we niet. Uit eigen ervaring geven wij je de drie meest gebruikte mogelijkheden:

- In een retro volkswagenbusje ergens tussen de bomen en de schapen. Eindelijk rust en lekker relaxed. Helaas hebben wij deze niet zelf, maar staat het internet er vol mee.

- In een prachtige hotelsuite in de buurt. Op korte afstand ligt Kasteel-Hotel De Vanenburg, een prachtig kasteel met een hele mooie bruidssuite. Op slecht 2 km afstand van de Hoeve, dus je bent er snel.

- Gewoon in een kamertje op de Hoeve. Het was een geweldig feest en je bent helemaal uitgeput. Liefde is nu samen in slaap vallen. Morgen zien we wel weer...