Groepsaccommodatie sinds 1937

Overnachten op onze trouwlocatie

Lekker blijven slapen op de Hoeve

Een bruiloft is leuk maar vermoeiend. En je gasten komen vaak uit het hele land, of zelfs uit andere landen. Wat is er dan leuker dan je gasten een slaapplaats aanbieden? Op Hoeve Kindergoed kan het!

Hoeve Kindergoed is al ruim 50 jaar een groepsaccommodatie. Wij zijn dus volledig ingericht op meerdaagse vakanties van grotere groepen. In de Hoeve hebben wij meerdere slaapkamers en badkamers. Alle slaapkamers zijn voorzien van stapelbedden en wastafel op de kamer. In totaal hebben wij ruim 30 vaste slaapplaatsen.

Hoeve Kindergoed is al ruim 50 jaar een groepsaccommodatie. Wij zijn dus volledig ingericht op meerdaagse vakanties van grotere groepen. In de Hoeve hebben wij meerdere slaapkamers en badkamers. Alle slaapkamers zijn voorzien van stapelbedden en/of boxsprings en een wastafel op de kamer. In totaal hebben wij nu 30 vaste slaapplaatsen.

Slapen op de Eikenkamp 

Boven de feestzaal ligt de oude slaapzolder. Hier vind je drie slaapkamers voor in totaal 11 personen. Deze drie slaapkamers hebben alledrie een eigen wastafel en delen samen een badkamer met twee douches en een toilet. Doordat je boven de feestzaal ligt zijn deze slaapkamers vooral handig voor de late feestgangers.


De indeling van deze slaapzalen is als volgt:

Kamer 1 is voor 2 personen en heeft een boxspring

Kamer 2 is voor 4 personen en heeft twee stapelbedden.

Kamer 3 is een familiekamer voor 5 personen: boxspring, stapelbed en een 1 persoonsbed.

Slapen op de Deel 

In de boerderij naast de Eikenkamp vind je nog 5 slaapkamers. Op de begane grond is een familiekamer met een 2-persoonsboxspring en een hoogslaper voor 1 volwassene of 2 kinderen.

Ouderwets lekker slapen doe je op de Deel in één van de twee bedstedes. Ervaar met z'n tweeën hoe de mensen vroeger sliepen!

Op de eerste verdieping zijn 4 slaapkamers met in totaal 12 bedden. Deze kamers zijn ook voorzien van comfortabele boxsprings of stapelbedden. Iedere kamer heeft een eigen wastafel.

De indeling is als volgt:

Beneden

Kamer 1 is een familiekamer voor 3/4 personen met een boxspring en ingebouwde hoogslaper voor 1 volwassene of 2 kinderen.

Daarnaast vind je beneden 2 keer een 2 tweepersoons bedstede.


Boven

Kamer 1 is voor 4 personen en heeft één stapelbed en één boxspring

Kamer 2 is voor 4 personen met een boxspring en eenpersoonsbed met uitbreiding tot 2.

Kamer 3 is voor 2 personen en een boxspring

Kamer 4 is voor 4 personen met een boxspring en eenpersoonsbed met uitbreiding tot 2.