Groepsaccommodatie sinds 1937
4 foto's

In de Hoeve

Binnen faciliteiten van onze trouwlocatie

Hoeve Kindergoed bestaat uit twee gebouwen die samen met het omliggende erf een geweldige trouwlocatie zijn. Het hoofdgebouw, de Eikenkamp is het hart van de boerderij. Hier vind de grote feestzaal met bar, beamer en geluidsinstallatie plaats. Door de openslaande deuren kom je op het - deels overdekte- terras. Samen met de groene boomgaard is dit het ideale decor voor een rustieke bruiloft waarbij letterlijk en figuurlijk plaats is voor iedereen.

De feestzaal

De feestzaal heeft door de eeuwenoude gebinten een nostalgische uitstraling. De zaal is helemaal naar eigen inzicht in te delen. Het is er groot genoeg om de huwelijksceremonie te voltrekken, maar ook om een bandje of dj te laten spelen. Zo kan de feestzaal gebruikt worden voor de ceremonie, het diner en het feest.

De keuken

Naast de feestzaal ligt de grote keuken. Hier kan je zelf de ochtend van of de ochtend na de bruiloft je ontbijt verzorgen(maar wat wij ook voor jullie kunnen doen) of een heel diner bereiden als jullie de avond voor de grote dag al komen overnachten. Wij hebben naast de keuken in de accomodatie ook een kleine keuken waar we zelf jullie diner en hapjes voor het de bruiloft voorbereiden.

Garderobe

In de entree van Eikenkamp vind je voldoende garderoberuimte en toiletten. Natuurlijk is er een extra ruime toilet/douche voor mindervaliden. Hoewel, die extra grote badkamer blijkt ook erg handig voor de bruid...

De Deel

Naast de Eikenkamp ligt onze eigen boerderij. In het voorste gedeelte wonen wij. In het achterste gedeelte, van oudsher 'de Deel' is nog veel meer ruimte voor jullie. Beneden vind je een multifunctionele ruime met twee heuse ouderwetse bedstedes voor twee personen. Op de Deel kunnen de kinderen lekker binnen tafelvoetballen, pingpongen of een filmpje kijken. Er is hier ook een slaapkamer op de begane grond, en er zijn twee badkamers met ieder twee douches en één toilet. Ideaal voor jullie gasten die in een eigen tentje of caravan blijven kamperen na het feest. Op de eerste verdieping van de Deel zijn nog vier slaapkamers voor in totaal 14 personen. Iedere kamer heeft een wastafel. Deze slaapkamers zijn heel geschikt voor gezinnen met kinderen of voor de oudere gasten. Door de goede isolatie kunnen zij alvast rustig gaan slapen, terwijl het feest nog even doorgaat!