Hoeve Kindergoed
Nijkerkerweg 47, 3853 NT Ermelo
0341 55 43 23 - info@hoevekindergoed.nl

Vergaderen, teamuitje of training

Op de Hoeve kan het!

Op zoek naar een unieke locatie voor jouw vergadering, teamuitje of training? Het kan bij ons! We bieden verschillende mogelijkheden binnen en buiten. 

Vergaderen op een plek waar je tot rust komt. Net even een ander uitzicht zo op onze dames in het weiland, de kas en de bomen. 

Aron maakt een heerlijke lunch voor jullie klaar. Altijd met verse streekproducten en iets anders dan normaal. Zo veel mogelijk verse groenten, vis en vlees uit de buurt en zoetigheden van de lokale bakkerijen. Als je dan buiten de deur bent, eten we net iets anders dan normaal! 

Kies wat past

Wij bieden verschillende arrangementen aan. Zo kun je alvast zien wat wij doen. Wil je iets anders of combineren? Bel of mail, dan overleggen we!

Alle arrangementen zijn te boeken vanaf 10 personen. Komen jullie met een kleinere groep? Geen probleem, ook welkom! Je betaalt dan wel voor 10 personen. 

We ontvangen jullie graag binnen in de Hoeve. En als het weer het toelaat is het ook mogelijk om een deel van de dag op ons terras, in de boomgaard of in onze unieke trouwbos te vergaderen.