Hoeve Kindergoed
Nijkerkerweg 47, 3853 NT Ermelo
0341 55 43 23 - info@hoevekindergoed.nl

Voor de gasten

Ja, binnenkort is het zo ver: de bruiloft van jouw beste vrienden of familie. Hoeve Kindergoed staat op de uitnodiging. Je hebt er al talloze verhalen, droombeelden en ideeen van gehoord. Maar heel eerlijk.. hoe gaat het nu praktisch? Deze pagina is dan ook speciaal voor jou! 

Parkeren

Onze locatie biedt .... parkeerplekken op 2 locaties. Kom je aanrijden bij onze Hoeve dan kun je gelijk het erf op. Links en rechts is er ruimte voor jouw prachtige bolide! 

Eten en Drinken

Wij mogen namens het bruidspaar goed voor jullie zorgen. Niet alleen prachtige locatie, maar ook eten en drinken. Ben je nu ergens allergisch voor, mag je iets écht niet en wil je daardoor niets van het feest missen?! Geen probleem. Geef het bij het bruidspaar aan en wij weten het. Kun jij ook onbezorgd genieten. 

Kids

Hoe fantastisch is het dat jij je kinderen meeneemt naar een liefdesfeest. Voor groot en klein is er geen reden tot verveling. Een speeltoestel, veel spelletjes en genoeg rondrenruimte zijn aanwezig. Is je kroost nog wat kleiner en heb je een slaapruimte, babybedje, kinderstoel of kolfruimte voor jezelf nodig? Laat het weten en wij regelen het! 

Slapen

Wie weet ben je zelfs uitgenodigd om niet alleen de dag maar ook de nacht bij ons op de Hoeve door te brengen. Samen met het bruidspaar maken wij een fantatische kamerindeling. Slaap je op een van onze kamers? Dan regelen wij een bedpakket met handdoek.