Groepsaccommodatie sinds 1937
Foto: Angelica Vis
3 foto's

Familieweekend in Ermelo

Ook voor een weekend weg met vrienden

 

Van april tot en met september organiseren we vooral bruiloften op onze Hoeve. Maar van oktober tot tot begin april ben je van harte welkom voor een familie- of vriendenweekend. 

Hoeve Kindergoed is de perfecte vakantieboerderij voor een weekend met familie of vrienden. Ruimte voor iedereen en goed verzorgde faciliteiten zoals 4 badkamers, een grote keuken, 10 verschillende slaapkamers  en een heel mooi terras in de boomgaard!

Wij zorgen voor de locatie, jullie voor de sfeer

Hoeve Kindergoed is een oude veluwse boerderij met een authentieke uitstraling. In de loop der jaren is de groepsaccommodatie uitgebreid tot een prachtige vakantieboerderij die van alle gemakken is voorzien. Zo is er een grote woonkamer met bar, een luxe keuken en een geweldig terras met boomgaard. Zo is er in alle jaargetijden genoeg ruimte binnen en buiten.

Niets moet, en er mag veel

Iedere gast is anders, maar het idee blijft hetzelfde. Met elkaar in ongedwongen sfeer genieten van de gezelligheid en lekker eten en drinkenhapjes. Jullie regelen wat je zelf graag wil. We denken dus graag met je mee en nemen je graag een deel van de logistiek en catering van je over.