Hoeve Kindergoed
Nijkerkerweg 47, 3853 NT Ermelo
0341 55 43 23 - info@hoevekindergoed.nl

Familie & Vrienden weekend

Onvergetelijk genieten

Zo nu en dan een weekendje ertussenuit is populair bij veel vriendengroepen en ook een leuk uitje voor families. Even afstand nemen van het drukke werk en de dagelijkse bezigheden. Om zo een paar dagen met je maten, vriendinnen of familieleden tot rust te komen in een mooie, rustige omgeving en lekker bij te kletsen. Heerlijk toch?

Als je ook van dit soort vrienden- of familie-uitjes houdt, is een familie of vriendenweekend op de Veluwe een goede keuze. In het prachtige natuurgebied van de Veluwe kom je helemaal tot rust en kun je optimaal genieten van het buitenleven, de natuur en de vele activiteiten die op de Veluwe te doen zijn.

"Een tafel vol met eten, je favorietje wijntje in je hand, je kijkt om je heen en ziet lol, gezelligheid en intimiteit. Wat een avond. Na een nacht heerlijk slapen, starten jullie de dag met een gezamenlijk ontbijt en ben je klaar voor meer!"

Kies voor een rustieke en fraaie groepsaccommodatie

Voor een leuk en gezellig weekendje met je familie, vrienden of vriendinnen kun je uitstekend terecht in Ermelo. Een familie of vriendenweekend bij Hoeve Kindergoed, een rustieke en fraaie groepsaccommodatie, maakt blijvende indruk en vergeet je nooit weer. De accommodatie Hoeve Kindergoed garandeert je een onvergetelijk verblijf en biedt jou en je familie of vrienden veel voordelen.

Zo zit je in een fraaie boerderij, waar je volop kunt genieten van het buitenleven en de prachtige omgeving. Hoeve Kindergoed biedt alle faciliteiten die je je maar wenst. Zoals een uitstekende catering, die jullie op je eigen voorkeuren kunnen laten afstemmen. In de boomgaard bij de boerderij kom je helemaal tot rust op het ruime terras, terwijl jullie kinderen lekker buiten spelen. 

Ook binnen is Hoeve Kindergoed van alle gemakken en luxe voorzien. Je vindt in de boerderij namelijk een luxe keuken, zodat je jouw gastronomische kwaliteiten aan anderen kunt laten zien.

Controleer de beschikbaarheid

Kijk in onze agenda wanneer er plek is.

Controleer de beschikbaarheid

Kijk in onze agenda wanneer er plek is.