Groepsaccommodatie sinds 1937

Familieweekend Veluwe

Familieweekend op de Veluwe: voor ieder wat wils

Voor een actief familieweekend op de Veluwe boek je bij Hoeve Kindergoed in Ermelo. Ons grote landgoed is de ideale groepsaccommodatie. Op onze hoeve is voor jong en oud namelijk van alles te beleven. Zo is er in de boomgaard veel ruimte om bijvoorbeeld balspellen te doen, te schommelen en op de trampoline te springen. Of wat denk je van hutten bouwen, een speurtocht doen tussen de bomen of je eigen tent opzetten? Op het overdekte terras is het heerlijk barbecueën en ’s avonds geeft de vuurkorf voldoende warmte voor een goed gesprek. Het meest geslaagde familieweekend op de Veluwe beleef je bij ons, dus reserveer nu.

Gezellig familiefeest op de Veluwe vieren met veel privacy

Zoek je een geschikte locatie voor een groots familiefeest op de Veluwe dan heet Hoeve Kindergoed bij Ermelo je van harte welkom. Al sinds 1937 bieden wij ruime groepsaccommodatie voor als je een weekend weg wilt met familie of vrienden op de Veluwe. Op ons rustieke landgoed ben je midden in de natuur en is er veel speelruimte voor de kinderen. De volwassenen ontspannen op het mooie terras met buitenkeuken en er zijn diverse overnachtingsmogelijkheden. Wij faciliteren altijd één groep tegelijk dus je hebt de hele boerderij voor jezelf. Vier je familiefeest op de Veluwe bij Hoeve Kindergoed en check nu onze beschikbaarheid.

Familieweekend op de Veluwe met diverse overnachtingsmogelijkheden

Hoeve Kindergoed bij Ermelo is zeer geschikt als het gaat om het boeken van een familieweekend in Ermelo. Wij zijn volledig ingesteld op groepsvakanties en bieden alle faciliteiten. Zo vind je in onze boerderijen diverse slaapkamers met stapelbedden, losse bedden en nostalgische bedstedes. Zijn er meer plekken nodig, dan leggen we er met alle plezier matrassen bij en waarom niet de nacht doorbrengen in je eigen tent, camper of caravan? Voor wie liever in een naburig hotel overnacht, zijn er mooie kamers beschikbaar tegen een scherpe prijs. Er is genoeg ruimte voor iedereen, dus boek vandaag nog jouw familieweekend op de Veluwe.

2 foto's

Niets moet alles mag tijdens jouw familiefeest op de Veluwe

Vier jouw speciale familiefeest op de Veluwe bij Hoeve Kindergoed in Ermelo. Onze mooie vakantieboerderij staat midden in de natuur en is van alle gemakken voorzien. Kom tot rust in onze comfortabele woonkamer met bar, maak de lekkerste hapjes in de luxe keuken en geniet van ons prachtige terras met boomgaard. Geef je eigen invulling aan de bijeenkomst en regel alles zelf. Wij denken uiteraard graag mee en kunnen als je dat wilt een deel van de catering en logistiek overnemen. Voor het leukste familiefeest van de Veluwe ben je van harte welkom op ons rustieke landgoed.