Groepsaccommodatie sinds 1937

Trouwlocatie Ermelo; Hoeve Kindergoed

In Ermelo trouwen op de boerderij

Hoeve Kindergoed is de perfecte trouwlocatie voor een geweldige bruiloft op een oude boerderij in Ermelo met alle privacy voor jullie gasten! Je kan op de Hoeve overnachten. Dat geeft jullie alle tijd om het feest met je vrienden en familie voor te bereiden. Op de grote dag heb je dan alle tijd om samen met je gasten een geweldig feest te vieren in jullie eigen stijl.

Wij zorgen voor de trouwlocatie, jullie voor de sfeer

Hoeve Kindergoed is een oude veluwse boerderij met een authentieke uitstraling. In de loop der jaren is de groepsaccommodatie uitgebreid tot een mooie feestlocatie die van alle gemakken is voorzien. Zo is er een grote feestzaal met podium en bar, een luxe keuken en een geweldig terras met boomgaard. Zo is er in alle jaargetijden genoeg ruimte voor je gasten. Bij iedere bruiloft kijken we samen met jullie als bruidspaar naar de mogelijkheden om een feest te maken dat echt bij jullie past.

Niets moet, en er mag veel bij onze trouwlocatie Ermelo

  • Iedere bruiloft is anders, maar het idee blijft hetzelfde.
  • Samen met je gasten in ongedwongen sfeer genieten van de gezelligheid en lekkere drankje en hapjes.
  • Wij hebben geen verplichte feestprogramma's, drankafname of andere gekke ouderwetsche koppelverkoop. Jullie regelen wat je zelf graag wil.
  • Wij zijn wel heel goed in het organiseren van bruiloften. We denken dus graag met je mee en nemen je graag een deel van de logistiek en catering van je over.
  • Van alles zelf doen tot een totaal verzorgde bruiloft. Bij ons is het mogelijk!