Groepsaccommodatie sinds 1937

Trouwlocatie Ermelo; Hoeve Kindergoed

In Ermelo trouwen op de boerderij

Hoeve Kindergoed is de perfecte trouwlocatie voor een geweldige bruiloft op een oude boerderij in Ermelo met alle privacy voor jullie gasten! Je kan op de Hoeve overnachten. Dat geeft jullie alle tijd om het feest met je vrienden en familie voor te bereiden. Op de grote dag heb je dan alle tijd om samen met je gasten een geweldig feest te vieren in jullie eigen stijl.

Wij zorgen voor de trouwlocatie, jullie voor de sfeer

Hoeve Kindergoed is een oude veluwse boerderij met een authentieke uitstraling. In de loop der jaren is de groepsaccommodatie uitgebreid tot een mooie feestlocatie die van alle gemakken is voorzien. Zo is er een grote feestzaal met een bar, een luxe keuken en een geweldig terras met boomgaard. Zo is er in alle jaargetijden genoeg ruimte voor je gasten. Bij iedere bruiloft kijken we samen met jullie als bruidspaar naar de mogelijkheden om een feest te maken dat echt bij jullie past.

Niets moet, en er mag veel bij onze trouwlocatie Ermelo

  • Iedere bruiloft is anders, maar het idee blijft hetzelfde.
  • Samen met je gasten in ongedwongen sfeer genieten van de gezelligheid en lekkere drankje en hapjes.
  • Wij hebben geen verplichte feestprogramma's, drankafname of andere gekke ouderwetsche koppelverkoop.
  • Wij zijn wel heel goed in het organiseren van bruiloften. We denken dus graag met je mee en vinden het leuk om jullie plannen en ideeën te horen.

Misschien ben je al enthousiast over wat je hier op de website gezien hebt, maar misschien wel je wel meer foto's zien? Dat kan! Wij zijn te vinden op Instagram, op Facebook en op Pinterest onder de naam Hoeve Kindergoed.

 

Hier plaatsen we regelmatig foto's om de sfeer hier op de Hoeve te laten zien en lichten we nog meer toe wat we op Hoeve Kindergoed allemaal doen.

Facebook

https://www.facebook.com/hoevekindergoed/

 

Instagram

https://www.instagram.com/hoevekindergoed/

 

Pinterest

https://nl.pinterest.com/search/pins/?q=hoeve%20kindergoed&rs=typed&term_meta[]=hoeve%7Ctyped&term_meta[]=kindergoed%7Ctyped