Hoeve Kindergoed
Nijkerkerweg 47, 3853 NT Ermelo
0341 55 43 23 - info@hoevekindergoed.nl

Trouwlocatie Ermelo; Hoeve Kindergoed

Hoeve Kindergoed is de perfecte trouwlocatie voor een geweldige bruiloft op een oude boerderij in Ermelo met alle privacy voor jullie gasten! Je kan op de Hoeve overnachten. Dat geeft jullie alle tijd om het feest met je vrienden en familie voor te bereiden. Op de grote dag heb je dan alle tijd om samen met je gasten een geweldig feest te vieren in jullie eigen stijl.

Alles wat jij wil weten over trouwen op de Hoeve

De ceremonie

Uniek aan Hoeve Kindergoed is dat jullie elkaar overal op het terrein het Ja-woord mogen en kunnen geven. Dit kan dus binnen in de Eikenkamp, maar ook bijvoorbeeld in de boomgaard of misschien wel tussen de oude eikenbomen.

Overnachten

Een bruiloft is leuk maar vermoeiend. En je gasten komen vaak uit het hele land, of zelfs uit andere landen. Wat is er dan leuker dan je gasten een slaapplaats aanbieden? Op Hoeve Kindergoed kan het!

Prijzen en voorbeelden

Trouwen kost veel geld. Alles waar “bruiloft- “voor staat kost drie keer zoveel, horen we vaak. Wij zijn niet duur, maar het kost inderdaad wel veel geld. Dat komt vooral omdat er heel veel tijd zit in alles goed voorbereiden.

FAQ

Wie regelt de catering? Mogen wij ook alleen de locatie afhuren? Wat hebben jullie al aan versiering wat wij niet meer hoeven te regelen? Is er een back-up plan bij regen? 

Wij zorgen voor de trouwlocatie, jullie voor de sfeer

Hoeve Kindergoed is een oude veluwse boerderij met een authentieke uitstraling. In de loop der jaren is de groepsaccommodatie uitgebreid tot een mooie feestlocatie die van alle gemakken is voorzien. Zo is er een grote feestzaal met een bar, een luxe keuken en een geweldig terras met boomgaard. Zo is er in alle jaargetijden genoeg ruimte voor je gasten. Bij iedere bruiloft kijken we samen met jullie als bruidspaar naar de mogelijkheden om een feest te maken dat echt bij jullie past.

Bekijk beschikbaarheid

Niets moet, en er mag veel bij onze trouwlocatie Ermelo

  • Iedere bruiloft is anders, maar het idee blijft hetzelfde.
  • Samen met je gasten in ongedwongen sfeer genieten van de gezelligheid en lekkere drankje en hapjes.
  • Wij hebben geen verplichte feestprogramma's, drankafname of andere gekke ouderwetsche koppelverkoop.
  • Wij zijn wel heel goed in het organiseren van bruiloften. We denken dus graag met je mee en vinden het leuk om jullie plannen en ideeën te horen.