Walking Winterdiner
Ons ideale Walking Winterdiner op de Hoeve
We hebben ondertussen al meer dan 400 bruiloften georganiseerd, maar we zijn ook goed in het organiseren van feestjes denk aan een jubileum of je 50ste verjaardag. De feestjes kunnen gevierd worden in de maanden oktober tot en met maart. Echt ieder winterfeest is anders. En ondertussen hebben we wel geleerd waar iedereen en wijzelf echt blij van worden. Om je een beter beeld te geven van hoe een gemiddeld Walking Winterdiner er bij ons uitziet en wat het ongeveer gaat kosten, hebben we ons ideale Walking Winterdiner voor jullie verder uitgewerkt. Zodat jullie een idee krijgen of Hoeve Kindergoed de ideale feestlocatie voor jullie kan zijn.
Wij zijn niet duur, maar feestjes kosten eenmaal geld. Ieder feestje is maatwerk, en we snappen dat je graag een idee krijgt van de kosten. Een compleet Walking Winterdiner van 17.00-21.00 uur zal ongeveer € 79,50,- p.p. kosten. Wil je eerder starten met een borrel, of de avond verlengen met een feest? Dat kan! Komen uiteraard wel extra kosten bij.
Het Walking Winterdiner
En dan nu een middag/avond op de Hoeve
16.00 uur Aankomst en laatste voorbereidingen
Om jullie feest echt zo te maken zoals jullie het voor ogen hebben is het fijn als jullie er zelf wat eerder zijn. Staat alles goed, hebben we overal aan gedacht, zijn er nog dingen die gewijzigd zijn? Wij hebben alles al helemaal klaargezet en voorbereid.
Detailaankleding zoals slingers, bloemen en andere persoonlijke decoratie mogen jullie zelf verzorgen. Door wat eerder te komen hebben we samen genoeg tijd om deze laatste dingen op te hangen en neer te zetten.
17.00 uur Aankomst van de gasten
We ontvangen iedereen met koffie, thee, warme chocolademelk met fudge en een kleine warme snack / petit four. Vanuit de binnenbar serveren we de hele avond onbeperkt Hertog jan van de tap, verschillende flesbieren, rode en witte wijn en rosé, koffie en thee, frisdranken, sappen en een limonadebar met 2 soorten huisgemaakte limonade. Als jullie het leuk vinden kunnen we afhankelijk van het weer spelletjes neerzetten.
15.30 uur Borrelen en eten
Het diner met de gasten is altijd een hoogtepunt. Lekker samen buiten of binnen eten en drinken. Relaxed en gezellig, maar wel met superlekker eten. Wij zorgen ervoor dat alles helemaal naar wens verloopt en kunnen het menu aanpassen op eigen wensen. In onze diners houden we rekening met alle voorkomende allergieën.
Het diner is een ontspannen en gezellig hoogtepunt: live-cooking in foodtruck-stijl met superlekker, vers en puur eten. We maken alles zelf van sauzen tot salades met ingrediënten van dichtbij, zoals kip van de Arkelandshoeve, rundvlees van de boerderij van onze slager en groentes uit eigen tuin. Veel groente, veel smaak, bereid op de Black Bastards, met oog voor allergieën en een glimlach op elk bord
Het menu wat we graag voor jullie klaarmaken is als volgt. We beginnen met een winterklassieker, een kopje huisgemaakte pompoensoep. En hierna ons uitgebreide hoofdgerecht met voor ieder wat wils:
- Ouderwetse wildstoof met rode wijn, wintergroentes en rode kool
- Rosbief aan het stuk, bereid op de Bastard, met huisgemaakte chimmichurrie
- Smokey pulled pork “sweet ‘n sticky” van de smoker, op een broodje met koolsla
- In zijn geheel warmgerookte zalmzijde
- Gevulde bospaddenstoelen, met geitenkaas, walnoten en gedroogde tomaatjes
En daarbij:
- Versgebakken boerenbrood met kruidenboter
- Klassieke kropsla met tomaat, komkommer, rauwkost, croutons en een eitje
- Gegrilde wintergroentes met rozemarijn en knoflook
- Appelcompote van appels uit eigen boomgaard
- Aardappelgratin naar eigen recept uit de oven
- Frietjes met mayo
We sluiten het diner af met huisgemaakte tiramisu en een heerlijk kopje koffie of thee.
21.00 uur Warme afsluiter met een glimlach
Aan alle mooie dingen komt een einde. Het laatste nummer klinkt, de vuurkorf gloeit na. We zwaaien jullie uit terwijl iedereen nog napraat en nageniet van een avond vol warmte en herinneringen.
Beschikbaarheid
Benieuwd naar onze beschikbaarheid of heb je andere vragen?
Check onze kalender, bel of mail ons!

