Groepsaccommodatie sinds 1937
Groepsaccommodatie veluwe

Groepsaccommodatie Veluwe

Binnenkort een familieweekend? Een voetbal uitje? Of organiseer je een schoolkamp? Hoeve Kindergoed in Ermelo biedt het ideale groepsverblijf voor al deze gelegenheden. Deze groepsaccommodatie op de Veluwe bestaat uit twee gebouwen en heeft in totaal plek voor 50 personen. Maar heeft u meer vrienden of familie? Geen probleem, we denken graag met u mee. Zo kunnen we er prima een extra matrasje bijleggen of het voetbalveld ombouwen tot heuse camping. Heel veel is mogelijk!

Foto: Photovota
3 foto's

Vele voorzieningen op onze boerderij

De gebouwen van de hoeve behoren tot een oude boerderij. De boerderij is helemaal opgeknapt en van alle luxe voorzien, maar toch is die gezellige boerse sfeer behouden gebleven. In het groepsverblijf is een grote keuken aanwezig. Genoeg ruimte om samen lekker te kokkerellen dus! Verder is er ook meer dan genoeg plek om dit eten lekker op te eten, theetjes te drinken en spelletjes te spelen. Na het eten stop je de vieze spullen gewoon in de afwasmachine, scheelt weer geruzie om de afwas. In beide gebouwen zijn wc's en douches (met warm en koud water) aanwezig. Ook geschikt voor minder valide. 

Foto: Photovota

Groepsaccommodatie in het midden van het land en de natuur

Wel zo handig als er mensen uit Limburg, Amsterdam en Groningen moeten komen. Maar wat misschien nog wel belangrijker is, is dat het verblijf zich midden in de natuur bevindt. Er is een grote boomgaard aanwezig, waar de kinderen én volwassenen zich prima kunnen vermaken. Wat dacht je van een potje volleybal? Voetbal? Of jeu des boules? Verder is er ook een grote trampoline en schommel. Lekker hutten bouwen en in bomen klimmen kan ook in het bos rondom de accommodatie.

Behalve lekker buiten spelen, kun je ook nog buiten relaxen op het terras. 's Avonds is dat de ideale plek om te barbecueën voordat je de vuurkorf aansteekt. 

Foto: Photovota

Bekijk onze beschikbaarheid

Dit alles kun je doen in alle privacy, want de gehele accommodatie heb je altijd voor jezelf en alle mensen die je meeneemt. Er zullen nooit andere groepen zijn tijdens jullie verblijf.

Er is altijd wat te beleven op en rondom deze groepsaccommodatie Veluwe. Wil je meer weten? Heb je vragen of speciale plannen? Neem gerust contact met ons op. Niks is te gek, op de Veluwe is (bijna) alles mogelijk!