Groepsaccommodatie sinds 1937
Foto: Photovota
5 foto's

In de Hoeve

Hoeve Kindergoed is geschikt voor families en vriendengroepen tot ongeveer 35 personen en bestaat uit 2 gebouwen die bij elkaar staan en bij elkaar horen. Wij hebben maar één groep tegelijk te gast, dus je hoeft nooit het speelterrein, de keuken of andere faciliteiten te delen met vreemden.

In het hoofdgebouw vind je de gezellige woonkamer die groot genoeg is om samen te eten, een spel te spelen of een film te kijken. Er is een piano, er hangt een grote flatscreen-tv aan de muur, er is een beamer met 3 meter-scherm voor films en er hangt feestverlichting. De woonkamer is flexibel in te richten. Zo is er altijd voldoende ruimte en is het altijd gezellig. Of je nu met 5 kinderen een spel speelt, of met de hele familie lekker uitgebreid wil dineren.

Naast de woonkamer is de keuken. Deze is ruim en gezellig zodat je makkelijk en hygienisch kan koken. Maar er is ook genoeg ruimte om samen te koken en te borrelen. Als iedereen meehelpt wordt je eten nog lekkerder! De keuken is compleet ingericht met alles wat je nodig hebt. Zo is er een groot fornuis met oven, een grote koelkast, diepvries, magnetron en een vaatwsser. Er is voldoende keukengerei aanwezig zoals borden, pannen en bestek.

Op de begane grond vind je een badkamer met douche, wc en wastafel die geschikt is voor minder-validen. Daarnaast zijn er in de garderobe nog 3 losse wc's. Op de eerste verdieping van het hoofdgebouw is de grote slaapzolder met eigen badkamer. Je kan hier met 14 mensen slapen in één van de vijf stapelbedden.

Naast het hoofdgebouw staat "de Deel". Waar vroeger de koeien stonden is nu een tweede algemene ruimte met daarn een grote badkamer met vier douches en 2 wc's, en een slaapkamer op de begane grond! Via de trap kom je op de eerste verdieping. Hier zijn nog 4 slaapkamers. Alle slaapkamers hebben een eigen wastafel met warm en koud water. Kijk voor meer informatie over slapen onder het kopje "overnachten".