Groepsaccommodatie sinds 1937
Foto: Photovota
5 foto's

Overnachten

Lekker blijven slapen op de Hoeve

Hoeve Kindergoed is al ruim 50 jaar een groepsaccommodatie. Wij zijn dus volledig ingericht op meerdaagse vakanties van grotere groepen. In de Hoeve hebben wij meerdere slaapkamers en badkamers. Alle slaapkamers zijn voorzien van nieuwe hotelboxspring bedden die apart en aan elkaar kunnenstaan. En alle kamers hebben een wastafel op de kamer. In totaal hebben wij nu 30 vaste slaapplaatsen.

Slapen op de Eikenkamp (11 bedden)

Boven de woonkamer zijn er 3 slaapkamers en is er ruimte voor in totaal 11 personen. Deze verdieping heeft eigenwastafels en een badkamer met twee douches en een toilet.

De indeling van deze slaapzalen is als volgt:

Kamer 1 is een 2-persoons kamer met een tweepersoons boxpring

Kamer 2 is een 4-persoons kamer met twee stapelbedden

Kamer 3 is een 5-persoons familiekamer met tweepersoons boxspring, stapelbed en een 1 persoonsbed

 Slapen op de Deel (20 bedden)

In de boerderij naast de Eikenkamp vind je nog 5 slaapkamers en 2 bedstedes. Ook hier hebben alle kamers een wastafels op de kamer en zijn alle kamers voorzien van goede boxsprings. 

Beneden:

Kamer 1 is een familiekamer voor 3/4 personen met een tweepersoons boxspring en ingebouwde hoogslaper voor 1 volwassene of 2 kinderen.

Daarnaast vind je beneden 2 tweepersoons bedstedes.

Boven:

Kamer 1 is een 4-persoons kamer met een tweepersoons boxspring en één stapelbed

Kamer 2 is een 4-persoons kamer met een tweepersoons boxspring en tweepersoons slaapbank 

Kamer 3 is een 2-persoons kamer met een tweepersoons boxspring

Kamer 4 is een 3-persoons kamer met een tweepersoons boxspring en eenpersoonsbed 

Mag het ietsje meer zijn?

Soms kom je net niet uit met het aantal slaapplaatsen. Er blijven meer gasten slapen dan gepland. Of je hebt gewoon heel veel vrienden. Geen probleem! We zijn geen hotel, maar we zijn wel flexibel. We kunnen je de volgende opties bieden zodat iedereen toch lekker kan slapen:

Slapen in een tent, caravan of camper

Hoeve Kindergoed is groot. Groot genoeg om een camper, caravan of tent neer te zetten. Door je gasten te vragen om zelf een tentje mee te nemen creer je een soort festivalsfeer. En dat vinden wij leuk! Er is ruimte genoeg voor iedereen. En binnen hebben we natuurlijk gewoon badkamers met toiletten en douches voor alle campinggasten.