Groepsaccommodatie sinds 1937

Overnachten

Lekker blijven slapen op de Hoeve

Hoeve Kindergoed is al ruim 50 jaar een groepsaccommodatie. Wij zijn dus volledig ingericht op meerdaagse vakanties van grotere groepen. In de Hoeve hebben wij meerdere slaapkamers en badkamers. Alle slaapkamers zijn voorzien van stapelbedden en wastafel op de kamer. In totaal hebben wij nu 40 vaste slaapplaatsen.

Slapen op de Eikenkamp (20 bedden)

Boven de woonkamer ligt de oude slaapzolder. Hier vind je 10 stapelbedden voor in totaal 20 personen. Deze zolder heeft eigen wastafels en een badkamer met twee douches en een toilet.

Slapen op de Deel (20 bedden)

In de boerderij naast de Eikenkamp vind je nog 5 slaapkamers. Op de begane grond is een slaapkamer met 2 stapelbedden (Dit wordt volgens planning in juli 2016 een tweepersoonbed) .

Ouderwets lekker slapen doe je op de Deel in één van de twee bedstedes. Ervaar met z'n tweeën hoe de mensen vroeger sliepen! (volgens de planning gereed in juli 2016)

Op de eerste verdieping zijn 4 slaapkamers met in totaal 16 bedden. Deze kamers zijn ook voorzien van comfortabele stapelbedden met dikke matrassen. Iedere kamer heeft een eigen wastafel.

Mag het ietsje meer zijn?

Soms kom je net niet uit met het aantal slaapplaatsen. Er blijven meer gasten slapen dan gepland. Of je hebt gewoon heel veel vrienden. Geen probleem! We zijn geen hotel, maar we zijn wel flexibel. We kunnen je de volgende opties bieden zodat iedereen toch lekker kan slapen:

Matrasje erbij

Op bijna iedere slaapkamer kunnen wij nog wel losse matrassen bij plaatsen. Zeker als er veel kinderen blijven slapen of als het slechts om één nachtje gaat is het vaak geen probleem om met wat meer mensen op een kamer te liggen. Wij regel het met jullie.

Slapen in een tent, caravan of camper

Hoeve Kindergoed is groot. Groot genoeg om een camper, caravan of tent neer te zetten. Door je gasten te vragen om zelf een tentje mee te nemen creer je een soort festivalsfeer. En dat vinden wij leuk! Er is ruimte genoeg voor iedereen. En binnen hebben we natuurlijk gewoon badkamers met toiletten en douches voor alle campinggasten.

Toch een hotel

Je vakantie op Hoeve Kindergoed vier je met elkaar. Maar sommige gasten kunnen er een beetje tegen opzien om in een stapelbed te slapen. Of willen wat vroeger gaan slapen. Dat is logisch. In samenwerking met hotel Hof van Putten kunnen wij voor deze gasten comfortabele hotelkamers aanbieden tegen een scherpe prijs. Zo kunnen we afspreken dat je gasten 's avonds worden opgehaald door de hotel-shuttle of door een taxi. Zo is het voor iedereen goed geregeld!