Groepsaccommodatie sinds 1937

Overnachten

Lekker blijven slapen op de Hoeve

Hoeve Kindergoed is al ruim 50 jaar een groepsaccommodatie. Wij zijn dus volledig ingericht op meerdaagse vakanties van grotere groepen. In de Hoeve hebben wij meerdere slaapkamers en badkamers. Alle slaapkamers zijn voorzien van stapelbedden en/of box springs en een wastafel op de kamer. In totaal hebben wij nu 35 vaste slaapplaatsen.

Slapen op de Eikenkamp (14 bedden)

Boven de woonkamer zijn er 3 slaapkamers en is er ruimte voor in totaal 14 personen. Deze zolder heeft eigen wastafels en een badkamer met twee douches en een toilet.


De indeling van deze slaapzalen is als volgt:

Kamer 1 is voor 4 personen en heeft twee stapelbedden.

Kamer 2 is voor 4 personen en heeft twee stapelbedden.

Kamer 3 is voor 6 personen en heeft drie stapelbedden.

Op de overloop staat een los bed voor 1 persoon.

 

Slapen op de Deel (21 bedden)

In de boerderij naast de Eikenkamp vind je nog 5 slaapkamers. Op de begane grond is een slaapkamer met 2 losse box springs die je tegen elkaar aan kan schuiven.

Ouderwets lekker slapen doe je op de Deel in één van de twee bedstedes. Ervaar met z'n tweeën hoe de mensen vroeger sliepen!

Op de eerste verdieping zijn 4 slaapkamers met in totaal 12 bedden. Deze kamers zijn ook voorzien van comfortabele stapelbedden met dikke matrassen. Iedere kamer heeft een eigen wastafel.

 

De indeling van deze slaapzalen is als volgt:

Beneden:

Kamer 1 is voor 2 personen, hier staan twee losse boxsprings die tegen elkaar aangeschoven kunnen worden.

Daarnaast staan er nog 2 tweepersoons bedstedes.


Boven:

Kamer 1 is voor 3 personen en heeft één stapelbed en één box spring

Kamer 2 is voor 4 personen en heeft twee stapelbedden.

Kamer 3 is voor 5 personen en heeft twee stapelbedden en één box spring

Kamer 4 is voor 4 personen en heeft één stapelbed en twee losse box springs.

Mag het ietsje meer zijn?

Soms kom je net niet uit met het aantal slaapplaatsen. Er blijven meer gasten slapen dan gepland. Of je hebt gewoon heel veel vrienden. Geen probleem! We zijn geen hotel, maar we zijn wel flexibel. We kunnen je de volgende opties bieden zodat iedereen toch lekker kan slapen:

Matrasje erbij

Op bijna iedere slaapkamer kunnen wij nog wel losse matrassen bij plaatsen. Zeker als er veel kinderen blijven slapen of als het slechts om één nachtje gaat is het vaak geen probleem om met wat meer mensen op een kamer te liggen. Wij regel het met jullie.

Slapen in een tent, caravan of camper

Hoeve Kindergoed is groot. Groot genoeg om een camper, caravan of tent neer te zetten. Door je gasten te vragen om zelf een tentje mee te nemen creer je een soort festivalsfeer. En dat vinden wij leuk! Er is ruimte genoeg voor iedereen. En binnen hebben we natuurlijk gewoon badkamers met toiletten en douches voor alle campinggasten.