Groepsaccommodatie sinds 1937

Vriendenweekend Veluwe

De Veluwe: ideaal voor een ontspannen weekendje met vrienden

Zo nu en dan een weekendje ertussenuit is populair bij veel vriendengroepen en ook een leuk uitje voor families. Even afstand nemen van het drukke werk en de dagelijkse bezigheden. Om zo een paar dagen met je maten, vriendinnen of familieleden tot rust te komen in een mooie, rustige omgeving en lekker bij te kletsen. Heerlijk toch? Als je ook van dit soort vrienden- of familie-uitjes houdt, is een vriendenweekend Veluwe een goede keuze. In het prachtige natuurgebied van de Veluwe kom je helemaal tot rust en kun je optimaal genieten van het buitenleven, de natuur en de vele activiteiten die op de Veluwe te doen zijn.

Foto: Photovota
3 foto's

Kies voor een rustieke en fraaie groepsaccommodatie

Voor een leuk en gezellig weekendje met je vrienden of vriendinnen kun je uitstekend terecht in Ermelo. Een vriendenweekendbij Hoeve Kindergoed, een rustieke en fraaie groepsaccommodatie, maakt blijvende indruk en vergeet je nooit weer. De vriendenweekend accommodatie Hoeve Kindergoed garandeert je een onvergetelijk verblijf en biedt jou en je vrienden veel voordelen.

Zo zit je in een fraaie boerderij, waar je volop kunt genieten van het buitenleven en de prachtige omgeving. Hoeve Kindergoed biedt alle faciliteiten die je je maar wenst. Zoals een uitstekende catering, die jullie op je eigen voorkeuren kunnen laten afstemmen. In de boomgaard bij de boerderij kom je helemaal tot rust op het ruime terras, terwijl jullie kinderen lekker buiten spelen.

Ook binnen is Hoeve Kindergoed van alle gemakken en luxe voorzien. Je vindt in de boerderij namelijk een luxe keuken, zodat je jouw gastronomische kwaliteiten aan anderen kunt laten zien.

Boek een onvergetelijk vriendenweekend in Ermelo

Zoek jij een ruime vriendenweekend accommodatie, die ruimte biedt aan ongeveer 35 personen? Op een centrale en goed bereikbare locatie in midden-Nederland? Dan zit je goed bij Hoeve Kindergoed. Wil je meer informatie over het organiseren van een vriendenweekend? Bekijk hieronder alvast onze beschikbaarheid of neem, geheel vrijblijvend, telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken die wij bieden.