Groepsaccommodatie sinds 1937
5 foto's

Op de Hoeve

Over het erf rondom de Hoeve als feestlocatie

Op Hoeve Kindergoed heeft de tijd een poosje stilgestaan. Bij ons geen mega-stallen, grote lelijke loodsen en vrachtwagens rond het erf. In plaats daarvan zijn de boomgaard, houtwallen en beschutte plekjes rondom het erf bewaard gebleven. Wat ooit ouderwets was, is nu de perfecte plaats geworden om in alle rust en privacy een geweldige bruiloft te vieren. Wij leiden je graag rond over de Hoeve, en dagen je uit om zelf mooie plekjes te vinden voor de ceremonie, het diner of een knusse zwijmelhoek om je even terug te trekken.

Hoe groot kan onze bruiloft worden?

De trouwlocatie moet passen bij jullie bruiloft. Niet allen qua sfeer en budget, maar ook qua ruimte. De locatie moet niet te klein zijn, maar ook niet te groot want dan wordt het ongezellig. Hoeve Kindergoed is erg geschikt voor bruiloften van 25 tot ongeveer 100 gasten. Hieronder lees je daar meer over. (Ps, uit ervaringen weten we dat niet iedereen die jullie uitnodigen ook daadwerkelijk kan komen. Houdt daar bij het maken van de planning rekening mee.)

Bruiloft in de zomer (25-100 gasten)

Wij vinden het heel leuk om een groot deel van de bruiloft, zoals de ceremonie, de borrel en het diner buiten te vieren. Bij het feest 's avonds willen sommige gasten de hele avond binnen zijn, terwijl anderen liever op het terras zitten. Wij hebben er voor gekozen om tot een maximum te gaan van 100 gasten. Zo hebben we alle aandacht voor al jullie gasten om ze te kunnen verrassen en verwennen.

Bij het plannen van jullie bruiloft houden we altijd rekening met een slecht-weer-scenario. Met onze binnenlocatie, overdekt terras en onze witte starshadetent in de boomgaard hebben we genoeg ruimte om bij slechter weer jullie gasten een overdekte plek aan te kunnen bieden.

In de feestzaal binnen kan je dineren met ongeveer 60 gasten. Zonder tafels is er plaats voor ongeveer 90 stoelen voor bijvoorbeeld een ceremonie of kerkdienst. Het is dan wel druk, maar het kan. En ook buiten op het terras kunnen we door middel van onze starshadetent zorgen voor een overkapping waar ongeveer 100 gasten overdekt kunnen zitten.

Bruiloft in de winter

Onze Hoeve is in de zomer prachtig als buitenlocatie. We proberen ook zo veel mogelijk buiten te vieren met elkaar. Daar zit je toch voor op de prachtige Veluwe? In de winter zou het betekenen dat we voornamelijk binnen de bruiloften vieren. We hebben een mooie, knusse feestzaal die geschikt is voor feesten, maar niet helemaal geschikt om de hele dag met je gasten binnen te zitten.

Daarnaast werken we op Hoeve Kindergoed met een klein team. Dit ervaren we zelf als fijn omdat je altijd met een vast team de bruiloften viert. Je kunt wel zeggen dat we na al die jaren goed op elkaar zijn ingespeelt en weten wat we van elkaar kunnen verwachten. Een klein team betekent ook dat we bij elke bruiloft aanwezig zijn. Een bruiloft draaien is leuk, gezellig en dat doen we met het hele team met veel plezier. Maar een bruiloft draaien is ook hard werken. Omdat we willen dat iedereen van het team op de been kan blijven beperken we de bruiloft naar het hoogseizoen. Van half april tot eind september kan je bij ons terecht voor jullie bruiloft.

Ligt het werk in de winter dan stil op de Hoeve? Nee, zeker niet! Er is altijd wat te doen op de Hoeve omdat we ook gewoon schapen hebben en er altijd onderhoud is. Daarnaast verhuren wij de Hoeve voor familie en vriendenweekenden, en hebben we met regelmaat een gezellig feestje door ons georganiseerd voor een huwelijksjubileum of een andere bijzondere gelegenheid.

Parkeren

Naast de Hoeve hebben we een parkeerplaats voor ongeveer 25 auto's. Als we meer auto's verwachten openen we een grasveld naast de boerderij waar door de gasten geparkeerd kan worden. Zo kunnen er in totaal meer dan 70 auto's op eigen terrein parkeren.

Overnachten

Kijk voor meer informatie over de slaapplaatsen en mogelijkheden onder het kopje "Overnachten".