Groepsaccommodatie sinds 1937
5 foto's

Op de Hoeve

Over het erf rondom de Hoeve als feestlocatie

Op Hoeve Kindergoed heeft de tijd een poosje stilgestaan. Bij ons geen mega-stallen, grote lelijke loodsen en vrachtwagens rond het erf. In plaats daarvan zijn de boomgaard, houtwallen en beschutte plekjes rondom het erf bewaard gebleven. Wat ooit ouderwets was, is nu de perfecte plaats geworden om in alle rust en privacy een geweldige bruiloft te vieren. Wij leiden je graag rond over de Hoeve, en dagen je uit om zelf mooie plekjes te vinden voor de ceremonie, het diner of een knusse zwijmelhoek om je even terug te trekken.

Hoe groot kan onze bruiloft worden?

De trouwlocatie moet passen bij jullie bruiloft. Niet allen qua sfeer en budget, maar ook qua ruimte. De locatie moet niet te klein zijn, maar ook niet te groot want dan wordt het ongezellig. Hoeve Kindergoed is erg geschikt voor bruiloften van 25 tot ongeveer 140 gasten. Hieronder lees je daar meer over. (Ps, uit ervaringen weten we dat niet iedereen die jullie uitnodigen ook daadwerkelijk kan komen. Houdt daar bij het maken van de planning rekening mee.)

Bruiloft in de zomer (25-140 gasten)

Wij vinden het heel leuk om een groot deel van de bruiloft, zoals de ceremonie, de borrel en het diner buiten te vieren. Bij het feest 's avonds willen sommige gasten de hele avond binnen zijn, terwijl anderen liever op het terras zitten. Daarom is een feest tot ongeveer 140 gasten in de zomer geen probleem. Meer kan eventueel ook, maar dat doen we in overleg.

Bij het plannen van jullie bruiloft houden we altijd rekening met een slecht-weer-scenario. We kijken of jullie bruiloft ook door kan gaan als het wat minder weer is. Zo kunnen we eventueel partytenten en terrasheaters bijplaatsen.

In de feestzaal binnen kan je dineren met ongeveer 60 gasten. Zonder tafels is er plaats voor ongeveer 90 stoelen voor bijvoorbeeld een ceremonie of kerkdienst. Het is dan wel druk, maar het kan. En ook buiten op het terras kunnen we door middel van partytenten zorgen voor een overkapping waar ongeveer 100 gasten overdekt kunnen zitten.

Bruiloft in de winter (25-100 gasten)

Ook in de winter kan je op Hoeve Kindergoed trouwen. Maar omdat we dan alles vanuit binnen plannen, zit er wat minder rek in het aantal gasten dat we kunnen ontvangen. In de winter is de Hoeve prettig voor bruiloften tot ongeveer 50 daggasten, en 100 avond/feestgasten. En met terrasheaters en een vuurkorf is het ook buiten op het overdekte terras in de winter fijn feestvieren.

Parkeren

Naast de Hoeve hebben we een parkeerplaats voor ongeveer 25 auto's. Als we meer auto's verwachten openen we een grasveld naast de boerderij waar door de gasten geparkeerd kan worden. Zo kunnen er in totaal meer dan 70 auto's op eigen terrein parkeren.

Overnachten

Kijk voor meer informatie over de slaapplaatsen en mogelijkheden onder het kopje "Overnachten".