Groepsaccommodatie sinds 1937
5 foto's

Ik wil meer foto's zien!

Je denkt nu dat Hoeve Kindergoed echts iets voor jullie kan zijn, maar je wil nog meer foto's zien. Je had vast al gemerkt dat je op de foto's op de site kan klikken. Dan worden ze groter. Maar je wil nog meer. Volg ons eens op Facebook en Instagram, via onze social accounts proberen we jullie op de hoogte te houden. Ohjaa, check ook eens onze Pinterest pagina voor nog meer fijne bruiloftskiekjes!

 

Kijk op https://www.instagram.com/hoevekindergoed/ voor veel nieuwe foto's. hier plaatsen we ook steeds nieuwe foto's, zodat je een beter beeld krijgt.

Kijk op https://nl.pinterest.com/hkindergoed/ voor nog meer beeld.  

Hoe beleeft een bruidspaar zelf hun bruiloft op Hoeve Kindergoed? Dat vertellen ze op hun eigen site. Kijk eens op de geniale site van Tosca en Anne (met baard) die deze zomer bij ons trouwden:

www.trouwkoning.nl

 

Jan en Annelies zijn op 30 april bij ons getrouwd. Zij maakten er een geweldige festivalbruiloft van in het vroege voorjaar. Gewaagd, maar het werd supergaaf!

https://www.girlsofhonour.nl/festivalbruiloft-op-boerderij-jan-en-annelies/

 

En dan Jeffrey en Wendelien. Zij trouwden in een prachtig zonnig zomerweekend. Het was relaxed, het was gezellig, het was gewoon fantastisch! Fotograaf Marco Klompenmaker legde het haarscherp vast

 

http://www.marcoklompenmaker.nl/jeffrey-wendelien-trouwen-bij-hoeve-kindergoed-ermelo/

 

Genoeg gezien? Mail me dan voor een afspraak en om zelf sfeer proeven.

 

De koffie staat al klaar!